Blog: Even pauze

donderdag 15 juli 2010 / Redactie / geen reacties

Woensdag 14 juli hebben de werkgevers en de vakbonden opnieuw onderhandeld over de cao Kunsteducatie. De werkgevers houden zich voorlopig nog aan hun "bod" van nul procent loonontwikkeling en het niet uitbetalen van de eindejaarsuitkering in 2010.
De delegaties hebben de afgelopen overleggen vooral besteed aan het filosoferen over een mogelijk beleid ter bevordering van de inzetbaarheid en mobiliteit, de randvoorwaarden en de bekostiging daarvan.
De vakbonden hebben woensdag 14 juli vastgesteld dat de werkgeversdelegatie onvoldoende mandaat heeft om tot echte afspraken te komen. Daarom hebben we de werkgeversdelegatie gevraagd om met hun achterban te praten en te vragen om een ruimer mandaat.

Op 15 september staat het volgende cao-overleg gepland. Ik hoop dat we dan spijkers met koppen kunnen slaan. Nu hebben we even pauze en kunnen we op vakantie. Fijne vakantie!

Tanja Magnée
Bestuurder