Vakbondsman Jan de Geus overleden (1947 - 2011)

dinsdag 22 maart 2011 / Redactie / 2 reacties

Met groot verdriet heeft FNV KIEM kennisgenomen van het overlijden van oud-collega Jan de Geus (17/05/1947 - 19/03/2011).

Wij herinneren ons Jan als een zeer betrokken vakbondsman en journalist.

Onze gedachten gaan uit naar Bobby en Adriaan.

Gelegenheid om afscheid te nemen van Jan is er op vrijdag 25 maart van 10.00 – 11.30 uur  in Vakbondsmuseum De Burcht, Henri Polaklaan 9, 1018 CP, Amsterdam.

Daarna wordt Jan in besloten kring begraven.

Voorzitter Dagelijks Bestuur FNV KIEM,
Joke Hubert

• zaterdag 26 maart 2011 / Jan Verheul

Jan de Geus herinner ik me als een aardige vent en als de man, die in 2004 bij de grote vakbondsacties meer dan wie ook op het hoofdkantoor van KIEM zijn best gedaan heeft om ook KIEM-leden in die acties mee te laten doen. Hoewel de zachtmoedigheid zelve, wist hij nog, dat een vakbond een strijdorganisatie is en geen adviseur personeelszaken.
    Jammer dat hij maar zo kort van zijn prepensioen heeft mogen genieten.

• donderdag 24 maart 2011 / Jacques Herben afd. zuid-limburg

Het overlijden van Jan de Geus, die ik zeer goed heb gekent als journalist,redaktie FNV-Kiem uitgaven,maar vooral als mens bij FNV-Kiem en de betrokkenheid, bij wat voor probleem dan ook , heb ik hem ervaren als een fantastische man.

Dat hij moge rusten in vrede.

En heel veel sterkte voor zijn vrouw en zoon, in deze zeer moeilijke periode.

Jacques Herben, lid Bondsraad, sectorraad UGO, en voorzitter afdeling Zuid-Limburg.

_____      ______  __    __     ___      _____    __   __
|  __ \\   /_   _// \ \\ / //   / _ \\   /  ___||  \ \\/ //