Symposium "Het glas halfvol"

vrijdag 13 september 2013 / Redactie / geen reacties

Wat kunnen andere ondernemingen van de creatieve sector leren? Wat zijn nou eigenlijk de belangrijkste do's and don'ts voor startende ondernemers? En is in deze sterk veranderde sector nog wel een rol voor de vakbeweging weggelegd?

Al deze vragen staan centraal tijdens het symposium “Het glas halfvol’ wat FNV KIEM ter ere van het afscheid van waarnemend voorzitter Edwin Bouwers op donderdag 26 september organiseert.

Programma
Toonaangevende sprekers zoals Ton Heerts (voorzitter FNV), Harold Smits (A*Life) en Arjan van den Born (bijzonder hoogleraar Creatief Ondernemerschap) zullen tijdens deze dag hun visie op creativiteit, ondernemerschap en de veranderende rol vakbond geven.

Het programma zal onder leiding staan van Harold Smits, die het tempo er stevig in houdt en de diepte van de onderwerpen goed weet te vinden.

Voor wie?
Bestuurders, managers, beleidsmedewerkers en andere geïnteresseerden die werkzaam zijn in of op het snijvlak van de creatieve industrie, het cultureel ondernemerschap, beroeps- of belangenorganisaties.

Datum en locatie
Het symposium vindt op donderdag 26 september van 15.00 tot 19.00 uur in Amsterdam op IJburg in the Lighthouse plaats. Deze moderne locatie met inspirerend uitzicht over het Markermeer en de jachthaven van IJburg is prima met de auto en openbaar vervoer te bereiken.

Netwerken
Het symposium wordt afgesloten met een borrel waardoor er volop gelegenheid zal zijn om met vakgenoten uit de branche bij te praten.

Aanmelden
Aanmelden kan met e-mailadres en wachtwoord: glashalfvol2013 via www.glashalfvol.nl

______    _____    _____      ______   _    _    __   __
 /_____//  |  ___|| |  __ \\   /_   _// | || | ||  \ \\/ //