Voortgang verkenning naar 'De Nieuwe Vakbeweging'

maandag 19 december 2011 / Redactie / geen reacties

In het kader van hun verkenning naar ‘De Nieuwe Vakbeweging’ leggen Han Noten en Herman Wijffels op 16 januari 2012 een vervolgadvies voor aan de Federatieraad van de FNV. Dit advies is een uitwerking van het besluit van 3 december 2011 jl. in Dalfsen tot het oprichten van ‘De Nieuwe Vakbeweging’.

Onderdeel van dit advies zal ook zijn de commissie en het kwartiermakerschap, waar Jetta Klijnsma zich momenteel op oriënteert. Na afloop van de Federatieraad op 16 januari 2012 worden er nadere mededelingen gedaan.

/ Kiem Thema's

• FNV in Beweging

donderdag 16 mei 2013

FNV gaat op in nieuwe herkenbare vakbeweging dichtbij mensen. De FNV zal opgaan in een nieuwe vakvereniging - met verschillende vakorganisaties - die dichtbij mensen staat en herkenbaar is. Diversiteit en pluriformiteit, kenmerkend voor huidige arbeidsverhoudingen, worden de uitgangspunten.  De ambitie is om een vormende kracht te zijn in de verander… Lees verder