/ Kiem Check je contract

Een goed contract is belangrijk voor het verloop van je carrière.

Via www.checkjecontract.nl kunnen artiesten en muzikanten via quickscans hun eigen contract onder de loep nemen. Diverse contracten waaronder een boekings- en managementcontract, een platencontract, een licentieovereenkomst, een downloadcontract, een 360 graden contract en een uitgave-overeenkomst zijn te beoordelen. Via de quickscan beantwoord je de vragen en je krijgt een score, die aangeeft hoe goed jouw contract in elkaar steekt. Daarnaast geven wij je tips om er eventueel verbeteringen in aan te brengen. Wacht niet langer en check je contract!

Mobiele tool
BV Pop heeft voor de mobiele telefoon ook een speciale checkjecontract tool ontwikkeld. Via deze applicatie krijg je aanwijzingen voor de meest voorkomende contracten in de business over wat je niet zou moeten tekenen, verbeterpunten en suggesties voor bepalingen die voor jou als muzikant en/of maker van belang zijn. Kijk snel op www.checkjecontract.nl en check hoe goed jouw contract is.

Voor elk contract geldt: teken niet voordat je er door een expert naar hebt laten kijken. Vragen over je contract? Bel met de Helpdesk via (020) 355 36 02.