Deelregeling Talentontwikkelingbudget: € 750.000 per jaar / projectsubsidies

dinsdag 26 februari 2013 / Redactie / geen reacties

De deelregeling Talentontwikkeling is een subsidieregeling waarmee het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie uitzonderlijke talenten in de architectuur, vormgeving en e-cultuur ondersteunt. Bovendien beoogt de subsidieregeling hun cultureel ondernemerschap te versterken.

Het Stimuleringsfonds hoopt dat deze talenten kunnen uitgroeien tot inspirerende voorbeelden voor vakgenoten en een breder geïnteresseerd publiek. Dit komt de kwaliteit van en belangstelling voor architectuur, vormgeving en e-cultuur ten goede en vergroot de maatschappelijke en economische meerwaarde van deze disciplines.

Talenten gezocht
Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie ondersteunt jaarlijks maximaal 30 talenten met uitzonderlijke professionele begaafdheid en de potentie en eigenschappen om deze verder te ontwikkelen tot een inspirerend voorbeeld voor vakgenoten en een breder geïnteresseerd publiek. Geselecteerde talenten ontvangen € 25.000, waarvan een deel vrij te besteden is voor de eigen ontwikkeling, een deel voor het ontwikkelen van (cultureel) ondernemerschap en een deel voor een eindpresentatie.

Het Stimuleringsfonds verstrekt de subsidie in de vorm van een projectsubsidie van maximaal 12 maanden.

Bron: Stimuleringsfonds.nl

_    _     ______   __   __     ___     _____      _____