Bijeenkomsten Mobiliteitsfonds Kunsteducatie

vrijdag 12 september 2014 / Redactie / geen reacties

De wereld van de Kunsteducatie maakt roerige tijden door. Bezuinigingen zijn aan de orde van de dag, opdrachten lopen terug en banen staan op de tocht.

Het is daarom van belang om goed na te denken over de toekomst en actie te ondernemen, zodat je voorbereid bent op de veranderende omstandigheden.

Werken aan je loopbaan
Wil je weten hoe je kunt werken aan je loopbaan binnen of buiten de kunsteducatie? Zoek je informatie over van-werk-naar-werk trajecten? Wil je weten welke mogelijkheden er zijn om aan je loopbaan te werken? En hoe C3Werkt! daarbij kan helpen?

Kom dan op 23 september naar Factorium in Tilburg of op 30 september naar Pier K in Hoofddorp.
Daar kom je alles te weten over het Mobiliteitsfonds Kunsteducatie en wat jij daaraan kunt hebben.
De bijeenkomsten zijn van 10 tot 12 uur.

Meld je aan via oak@wispa.nl Meer informatie vind je in de uitnodiging.

Loopbaancentrum C3 werkt!
De sociale partners (brancheorganisatie Kunstconnectie en de vakbonden FNV KIEM en de Ntb) hebben de samenwerking opgezocht met C3 werkt!, het loopbaancentrum voor de creatieve industrie. Sinds 2009 begeleidt C3 mensen naar nieuw werk en daarin hebben zij een succesratio van 75%.

_    _    _    _     ______    _____              _    _
| \  / || | || | ||  /_   _//  |  ___||   ____    | || | ||