LAB Broedplaatsen 2012

dinsdag 17 juli 2012 / Redactie / geen reacties

Ondanks, of misschien juist door de huidige economische ontwikkelingen en de situatie rondom de leegstand, zijn veel creatieve en ondernemende geesten op zoek naar nieuwe initiatieven en mogelijkheden.

Ondernemende geesten gezocht
Bureau Broedplaatsen in Amsterdam en ervaren broedplaatsontwikkelaars zijn al jaren bezig met het ontwikkelen van nieuwe concepten en initiatieven die een verrijking zijn gebleken voor de stad. Hierdoor is er veel expertise opgebouwd. Met de huidige problematiek is er behoefte aan meer ondernemende geesten en LAB Broedplaatsen biedt mogelijkheid aan diegenen die de uitdaging aandurven een broedplaats op te zetten.

Bureau Broedplaatsen is daarom op zoek naar geschikte, enthousiaste en bevlogen mensen die graag willen deelnemen aan LAB Broedplaatsen 2012. Ga naar de volgende site voor meer informatie of schrijf je in via: www.bureaubroedplaatsen.amsterdam.nl

___     __   __     ___                 ___
    ___     / _ \\   \ \\/ //   / _ \\      ___     / _ \\