Verlenging cao Kunsteducatie

dinsdag 28 juni 2011 / Redactie / 2 reacties

De huidige cao Kunsteducatie loopt af op 1 augustus aanstaande. De vakbonden, waardonder FNV KIEM en de werkgeversorganisatie zijn al enige tijd in gesprek over het ontwikkelen van een vitaliteitsbeleid voor de sector.

Tot nu toe heeft dat nog niet geleid tot het starten van onderhandelingen over een nieuwe cao vanaf 1 augustus aanstaande. De verwachting is dat de onderhandelingen pas zullen starten in het najaar.

Om te voorkomen dat we te maken krijgen met een cao-loze periode hebben de vakbonden de werkgevers voorgesteld om de huidige cao Kunsteducatie en de cao SFKV ongewijzigd te verlengen tot en met 31 december 2011.

FNV KIEM-leden kunnen hierover stemmen via www.fnv-kiem.nl/stemmen. Inloggen kan met lidmaatschapsnummer en wachtwoord (postcode). De ledenraadpleging sluit op 11 juli.

• dinsdag 30 augustus 2011 / Webredactie

De enquete kunt u vinden via www.fnv-kiem.nl/caokunsteducatie

• maandag 29 augustus 2011 / J.A. Hoving

Beste Tanja Magnee,
    Ik kreeg een brief van de FNV,gedateerd 12 augstus,met een verzoek een enquete over de nieuw af te sluiten cao in te vullen.
    Ik wil dit zeer graag doen,maar ik kan de desbetreffende enquete niet vinden.
    Staat hij niet op jullie site,of ben ik op een verkeerde manier aan het zoeken?
    Vriendelijke Groet,
    Jeannie Hoving