Gratis: 'Geldboek voor Ondernemers'

donderdag 08 juli 2010 / Redactie / geen reacties

Een eigen bedrijf beginnen heeft financiële gevolgen, ook voor je privé-geldzaken. Je krijgt bijvoorbeeld te maken met wisselende inkomsten en andere uitgaven. En fiscaal verandert er het een en ander. Het gratis Geldboek Ondernemers gaat in op de financiële gevolgen van een eigen bedrijf. Het Geldboek richt zich op startende, 'kleinere' ondernemers: eenmanszaken, freelancers, zzp'ers VOF’s (Vennootschap onder firma).

Maar ook ondernemers die al lange tijd actief zijn in hun bedrijf, kunnen in het boek interessante informatie vinden. Onder meer de onderwerpen bedrijfskosten, belastingen, financiële problemen, inkomensondersteuning en begrotingen komen aan bod. Het boek is gratis als pdf te downloaden op de site van het Nibud, of aan te vragen via de site van het Ministerie van Economische Zaken

_  __     ___     _    _    __   __   ______    __   __
 | |/ //   / _ \\  | || | ||  \ \\/ // |      \\  \ \\/ //