Laatste kans om je aan te melden voor Jubileumfeest op 10 december a.s.

woensdag 26 oktober 2016 / Redactie / geen reacties

Het 150-jarig jubileum van de Grafische Vakbond komt steeds dichterbij: op zaterdag 10 december is het zover en vieren we met elkaar dit heuglijke feit. Inmiddels hebben zich al meer dan 900 leden aangemeld; naast een (gratis) feestje dus ook een reunie! Verwacht naast een hoop nieuwe en oude bekenden, een mooi Polygoon-overzicht van 150 jaar vakbond, spetterende optredens waaronder een heerlijke uitsmijter van een van onze grootste diva's in het land en een bijzonder kado die alle aanwezige leden na afloop meekrijgen. Dat wil je niet missen, dus meld je nog snel aan via www.jubileumfeestfnvkiem.nl (wachtwoord: 150jaar), dinsdag 1 november a.s. sluit de inschrijving. Half november ontvangt u de uitnodiging/entreekaart in de brievenbus. Graag tot zaterdag 10 december in Nijkerk, Hart van Holland.

_    _    _    _     _  __    ______   _    _      ___
| || | || | || | ||  | |/ //  /_   _// | \  / ||   / _ \\