Meld je aan voor jubileumfeest 150 jaar grafische Vakbond op 10 december a.s.!

dinsdag 11 oktober 2016 / Redactie / geen reacties

1866...

Het jaar waarin de eerste landelijke vakbond van Nederland werd opgericht: de Algemeene Nederlandsche Typografen Bond (ANTB).

Nu, 150 jaar later behartigen we nog steeds de belangen van vele grafici, uitgevers en vele andere mediamakers in ons land. Tot 1 juli jl. nog onder de vlag van FNV KIEM, sindsdien onder de vlag van de Kunstenbond en FNV Media & Cultuur.

Om dit heuglijke feit te vieren, nodigen we hierbij alle KIEM-leden, kaderleden en medewerkers van de werkorganisatie uit voor een groot en bijzonder feest, waarin we met elkaar op de vakbond, de geschiedenis en de toekomst willen proosten.

Verwacht vele bekende gezichten, artiesten, een terugblik op 150 jaar vakbond en uiteraard voor iedereen een hapje en een drankje. Geen zin om alleen te komen? Neem dan gerust een introducé mee (partner, familielid of vriend/in).

Meld je aan via deze website (code= 150jaar) voor 1 november!

_    _      ___     _    _      ___     _    _    _    _
| || | ||   / _ \\  | |  | ||   / _ \\  | |  | || | || | ||