FNV KIEM aanwezig op startersdag KvK

woensdag 30 oktober 2013 / Redactie / geen reacties

2 november is FNV KIEM weer aanwezig op de Startersdag van de Kamer van Koophandel in Amsterdam. Dus loop je rond met plannen om je eigen bedrijf te beginnen in de creatieve sector? Of ben je net gestart?

Op de startersdag krijg je persoonlijk antwoord op je ondernemersvragen. Peter van den Bunder, bestuurder FNV KIEM is aanwezig om je antwoord te geven op al je vragen op het gebied van Werk en Inkomen, zoals juridisch advies, belastingadvies, intellectueel eigendom, welk uurtarief je moet berekenen, etc. Je kunt je hier vast gratis aanmelden voor de Startersdag.

Vrijwilligers gezocht
Ben je lid van FNV KIEM en vind je het leuk om ons te ondersteunen door 2 november een dagdeel FNV KIEM te vertegenwoordigen en onder de aandacht te brengen van de startende creatieve ondernemers? Meld je hier aan.

_____      ___      _____    __   __    ______    _____
 /  ___||   / _ \\   / ____||  \ \\/ //  /_   _//  |  ___||