Spreekuur voor creatieve professionals

maandag 04 juni 2012 / Redactie / geen reacties

FNV KIEM is een samenwerking aangegaan met vindcreatieven.nl. Vindcreatieven.nl helpt creatieve professionals met problemen.

Daarom zoekt Meester Mosgan problemen! Komt een klant zijn afspraken niet na? Klopt het contract wel dat je opdrachtgever je aanbiedt? En hoe zit het ook alweer met auteursrecht? Vanaf nu kun je met deze en andere juridische vragen over de zakelijke kant van je onderneming iedere maandag terecht bij Mr. Mosgan Tofighi. Zij informeert en adviseert voor je.

Kosten: 1e uur gratis, daarna 90 euro per uur.
Gratis voor mensen die ter plekke lid worden van FNV KIEM
Bel 020 - 355 3637 voor een afspraak met Mosgan.

Vincent voor alle marketing en PR issues
Op dinsdag kun je als creatieve prof terecht bij Vincent Jobse - oprichter van Vindcreatieven. Vincent support ondernemers op het gebied van marketing en PR. Grote (Inter)nationale merken, maar ook talentvolle creatieve ondernemers. Vincent: "Ik help creatieven om zich beter, duidelijker en doelgerichter te presenteren aan de wereld. Het barst van de creatieve ondernemers. Dat betekent dat je moet durven opvallen. Daar help ik bij."

Kosten: 1e uur gratis, daarna 85 euro per uur.
Bel 020 - 337 2610 voor een afspraak met Vincent.

______      ___     _    _    _    _              __   __
|      \\   / _ \\  | \  / || | || | ||   ____     \ \\/ //