/ Kiem Agenda

Symposium Music Design - Mapping the field 2010

'Ontwerpen en samenwerken voor de podia, media, games en de muziekindustrie'

Deze middag zullen ontwerpers zich vanuit verschillende disciplines buigen over nieuwe ontwikkelingen rond het maken van muziek voor de podia, media, games en de muziekindustrie. Vragen over de verschillende rollen van de muziekontwerper in multidisciplinaire producties, het dwingende keurslijf van ‘temp track’ en ‘sound-a-like’, de veranderende muziekindustrie en de gevolgen daarvan voor muziekproductie en de veranderende rol van geluid en muziek in game design zullen die middag aan de orde komen in korte en levendige discussies tussen muziekontwerpers en ontwerpers uit de genoemde disciplines (o.a. filmmakers, game designers, choreografen en programmeurs). De middag wordt samengevat en afgesloten met een keynote over ontwerpprocessen vanuit een geheel ander perspectief.

Tijdens de aansluitende borrel & buffet is er volop gelegenheid om te netwerken. Voor de avond is er in verschillende zalen van het Huis aan de Werf een onderhoudend programma met presentaties, films, optredens en installaties samengesteld door aanstormende ontwerptalenten.

Het symposium Music Design – Mapping the field 2010 wordt georganiseerd door de opleiding Muziektechnologie en het Lectoraat Muziekontwerp van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU).


Link: http://symposium.hku.nl
Locatie: Huis a/d Werf, Utrecht
Datum: vrijdag 12 maart 2010
Tijd: 12:30u

Branche: Kunst & Podium

Print deze pagina