/ Kiem Agenda

Leven met Verschillen Finale

Vrijdag 29 januari wordt drie jaar Leven met Verschillen feestelijk afgesloten in Cultuurhuis Stefanus te Utrecht. Leven met Verschillen is een professionaliseringsprogramma voor vier pas afgestudeerde, Utrechtse theatermakers die zich in Community Art willen bekwamen. De dag staat in het teken van Güner Güven, Tessa van Gent, Anouk de Bruijn en Suzanne Reindersma die gedurende drie jaar gecoacht zijn in hun professionaliseringstraject door ervaren mensen uit het Community Art werkveld.

Programma
10.30 uur - Ontvangst
11.00 uur - Welkom door Chris Keulemans
11.10 uur - Documentaire Leven met Verschillen
11.45 uur - Keuzeprogramma: Presentatie van Anouk de Bruijn of presentatie van Güner Güven
12.45 uur - Lunch
13.30 uur - Keuzeprogramma: Presentatie van Tessa van Gent of presentatie van Suzanne Reindersma
14.30 uur - Nagesprek
15.45 uur - Voorstelling Eet me van Suzanne Reindersma
17.00 uur - Borrel

De gespreksleiders van de dag zijn Chris Keulemans (schrijver en journalist) en Sonja van der Valk (artistiek directeur van het Domein voor Kunstkritiek). Chris Keulemans is initiatiefnemer en programmeur van De Tolhuistuin, Culturele vrijplaats voor alle vormen van kunst in Amsterdam-Noord. Het Domein voor Kunstkritiek doet onderzoek naar de kunstkritische praktijk in relatie tot Community Art. Stuur uw aanmelding naar: theaterwerkplaats@zimihc.nl

Graag naam, adres, email en organisatie vermelden. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u per e-mail een bevestiging en een routebeschrijving.


Datum: vrijdag 29 januari 2010
Tijd: 10:30u

Branche: Kunst & Podium

Print deze pagina